Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 10 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги од областа на градежништвото.

Како една од водечките компании во секторот на градежништвото ние постоиме повеќе од десет години на пазарот, обезбедувајќи комплетен опсег на производи и услуги од областа на градежништвото.

Вршиме ископ и сепарација на камен агрегат во сите фракции, производство на бетон, проектирање, изградба и надзор на објекти од нискоградба, високоградба, хидроградба, мостови, патишта, транспорт на градежни материјали и други градежни работи.

Максимално сме посветени на професионална реализација на проектите и функционираме во насока на остварување на заедничките цели кои ќе ги задоволат барањата на пазарот и воедно ќе го потврдат нашиот квалитет.

Клиентите може да сметаат на експертизата од вработените на Стентон Градба кои оперираат во рамките на нашиот регион за квалитетна, безбедна и навремена реализација на проектот.

Ние ја водиме нашата компанија со највисоко ниво на интегритет.
Ја преземаме одговорноста за сите наши зборови и постапки.
Она што нас не одликува е чесен, директен и фер пристап со нашите клиенти – без исклучоци.